Beleggingscursus voor beginners 2017

Met handelen in aandelen kun je veel geld verdienen. De reden dat de meeste mensen niet handelen op de beurs is, omdat ze niet weten hoe ze moeten beginnen en niet te veel risico willen lopen met hun gespaarde geld. In deze korte beleggingscursus leer je hoe je kunt beginnen met beleggen en wat voor verschillende beleggingsvormen er zijn. Heb je dus nog geen idee hoe je moet gaan beginnen met het handelen in aandelen of heb je zelfs geen idee waarom je zou moeten starten met het handelen in aandelen, dan is dit de cursus waar je mee moet beginnen. De beleggingscursus is geheel gratis, zodat iedereen er aan mee kan doen!

Link: Start met de gratis cursus voor beginnende beleggers

 

Wat leer je?

  1. Beleggingsplan maken
  2. Waar je in kunt beleggen
  3. Verschillende strategieën
  4. Hoe koop je aandelen
  5. Belasting betalen

Voor wie is de beleggingscursus bedoeld?

Deze beleggingscursus is bedoeld voor iedereen die wilt beginnen met beleggen, maar nog niet precies weet wat ze moeten doen om te kunnen starten. Je leert alles wat je te weten moet komen, voordat je jouw eerste aandelen kunt aankopen. In de cursus hebben we het over de risico’s die je loopt, hoe je een beleggingsplan kunt maken en hoe je uiteindelijk je eerste belegging kunt doen. We raden deze cursus aan iedereen aan die wilt starten met beleggen, zodat we jou steuntje in de rug kunnen geven.

 

Waarom starten met beleggen?

1: Hoger rendement

Mensen die handelen in aandelen verdienen vaak veel geld zonder dat ze er ook maar iets voor hoeven te doen. Op de lange termijn haal je altijd een hoger rendement met beleggen, dan met sparen. De aandelenkoers kan hard onderuitgaan, maar op de lange termijn verdien je altijd meer geld met aandelen, dan met een sparen.

2: Begin zo snel mogelijk

Hoe jonger hoe beter! Rendement halen uit beleggingen kost namelijk veel tijd. Het rendement dat je kunt maken wanneer je begint op je twintigste is vele malen groter dan wanneer je begint met beleggen op je 50ste. Zorg ervoor dat je vandaag nog begint met de beleggingscursus, zodat je volgende week jouw eerste aandelen kunt aankopen.

3: Passief inkomen

Misschien blijk je wel een goed gevoel te hebben in beleggen en kun je hier uiteindelijk goed van rondkomen. Wat is nou mooier dan van je hobby je werk maken. Het is daarnaast met beleggen ook goed mogelijk een passief inkomen te creëren, zodat je meer vrijheid krijgt in jouw leven.

 

Start met de cursus beleggen

Ben je geïnteresseerd in hoe je (veel) geld kunt verdienen met aandelen en hoe je hier het beste mee kunt gaan beginnen? Klik hier en start met de cursus voor beginnende beleggers!