Beste mobiele beleggingsapps van 2021

Wil jij beleggen via jouw telefoon en ben je op zoek naar de beste beleggingsapps voor zowel IOS als Android? Zoek niet verder, want wij vergelijken de beste mobiele beleggingsapps op deze website.

Aan de hand van criteria zoals gebruiksgemak, veiligheid en volledigheid vergelijken we veel verschillende apps waarmee jij kunt gaan beleggen via jouw telefoon. Nadat je deze vergelijking goed hebt doorgelezen weet ik zeker dat je de perfecte beleggingsapp gaat vinden.

CFD Brokers In welke CFD's kun je in beleggen? Gebruiksgemak platform Klantenservice Demo account Meer informatie
Aandelen
Cryptovaluta
Grondstoffen
Indices
Valuta
24-5 Nederlandse klantenservice

Aandelen
Cryptovaluta
Grondstoffen
Indices
Valuta
24-7 Engelse klantenservice

76.4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's
Aandelen
Cryptovaluta
Grondstoffen
Indices
Valuta
24-5 Engelse klantenservice

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Zo’n 74 tot 89% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s. Je moet overwegen of jij dit hoge risico op verlies wel kunt permitteren.

De beleggingsapp van Plus500 wordt internationaal door miljoenen mensen gebruikt om mee te beleggen in CFD’s. Het is een zeer bekende CFD broker en is zo groot geworden dankzij de zeer professionele en gebruiksvriendelijke beleggingsapp. Vanaf de eerste keer inloggen is meteen duidelijk hoe ermee belegt kan worden. Plus500 is een broker met een specifieke focus op het handelen in CFD’s. Dat zijn contracten voor waardestijgingen of -dalingen van een bepaalde onderliggende producten. De voordelen van CFD’s zijn dat de commissiekosten veel lager zijn en dat er makkelijk met een hoger bedrag kan worden belegt aan de hand van ‘margin’. ‘Margin’ betekent dat je met een hoger bedrag kunt beleggen dan dat je hebt gestort in je beleggingsaccount. Nadelen hiervan zijn echter wel dat er enkele kosten in rekening worden gebracht voor de ‘margin’ en dat mogelijke verliezen ook sneller oplopen.

Een zeer groot voordeel aan Plus500 is dat er gemakkelijk belegt kan worden in alle soorten aandelen waaronder Nederlandse en Amerikaanse maar bijvoorbeeld ook in Bitcoin olie en goud. Dit komt doordat Plus500 gefocust is op CFD’s, waardoor een contract tussen twee partijen over de waarde van een product wordt gecreëerd, zonder dat het daadwerkelijke product zelf verhandelt hoeft te worden. Wanneer je anders in bijvoorbeeld goud wilt beleggen moet je naar een goudhandelaar toe, een kluis aanschaffen en daar je goudstaven inleggen. Plus500 maakt dit allemaal een heel stuk makkelijker.

Andere voordelen zijn dat de beleggingsapp volledig Nederlandstalig is en er voor nieuwkomers een onbeperkte demo-account met €40.000 fictief vermogen is om mee te oefenen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *