Hoe verdien je makkelijk geld?

Makkelijk geld verdienen? Het kan! Heb jij namelijk geen zin om hard te moeten werken voor jouw geld? En vraag jij je af of er geen makkelijkere manieren zijn om je geld te verdienen? Lees dan snel verder, want in dit artikel geef ik je voorbeelden en tips over hoe jij gemakkelijk geld kunt verdienen!! Dit zijn echter geen manieren om rijk mee te worden. Wel kun je er een leuk zakcentje aan overhouden!

Handelen in CFD’s

Handelen in CFD’s is zowel een makkelijke als een risicovolle manier om geld te verdienen. CFD staat voor ‘contract for difference’. Dit houdt in dat je meer geld kan beleggen in aandelen, zonder dat je dat geld ook echt hebt. Als voorbeeld. Je hebt €100,- op een CFD rekening staan en je kunt 50 keer meer inleggen dan dat op de rekening staat. Dat betekent dus dat je €5.000,- in aandelen kunt beleggen. Dit maakt het handelen in CFD’s alleen wel zeer risicovol, omdat alle winsten en verliezen 50 keer groter worden. Wil je wat meer te weten komen over het handelen in CFD’s, dan kun je op de meeste CFD websites beginnen met een proefaccount.

Beginnen met mysteryshoppen

Is het jouw droom om betaald te krijgen terwijl je aan het shoppen bent? Dan is dit zeker iets voor jou! Bij dit soort websites kun je jezelf aanmelden als mysteryshopper en kun je vervolgens zelf kiezen welke opdrachten je wilt uitvoeren. Jammer genoeg kan niet iedereen zomaar een mysteryshopper worden. Bij de meeste mysteryshop bedrijven moet je 18 jaar of ouder zijn en minimaal MBO werk en denkniveau hebben.

Geef jouw mening

Er zijn veel websites die jou betalen voor jouw mening. Je kunt op dit soort websites geld verdienen met het maken van enquêtes. Je kunt hier geld mee verdienen, omdat het bedrijfsleven het liefst over zoveel mogelijk informatie beschikt. Het verkrijgen van informatie besteden ze uit aan dit soort websites, die vervolgens veel personen nodig hebben die de enquêtes invullen. De vergoeding die je krijgt voor het invullen van enquêtes verschilt per website. Een manier om makkelijk geld te verdienen is dit zeker!

Verdien geld met het schrijven van artikelen

De meesten weten wel dat je geld kunt verdienen met bloggen op je eigen website. Alleen heeft niet iedereen zin om zich bezig te houden met het maken van een website. Ook voor deze mensen is er een oplossing. Infonu is een grote artikelen verzamel website, waar jij jouw artikel kun plaatsen en vervolgens kunt meedelen in de advertentie inkomsten. Hoeveel je verdient per artikel staat niet vast. Dit hangt af van het aantal lezers dat jouw artikel trekt en waar je over schrijft. Je verdient dus meer wanneer je over het handelen in aandelen praat, dan wanneer je praat over huisdieren.

Oppassen

Oppassen voor kennissen of familieleden is voor de meeste een makkelijke en leuke bijbaan, dat meestal ook erg goed verdient. Deze bijbaan kun je ook combineren met veel andere manieren om wat extra geld te verdienen. In plaats van tv te kijken tijdens het oppassen, kun je ook je laptop meenemen en enquêtes maken / mailberichten openen, waardoor je 2 keer zo snel kunt verdienen!

Begin met spaarprogramma’s

Met het lezen van e-mails en het bezoeken van websites kun je geld verdienen! Per geopende e-mail verdien je ongeveer tussen de 1 en 5 cent. Hoeveel je per jaar verdient met deze spaarprogamma’s kan erg verschillen per spaarprogramma. Veruit het beste spaarprogramma is Euroclix. De minimale leeftijd om lid te kunnen worden is 12 jaar en je kunt je al laten uitbetalen vanaf 10,-(1000 punten).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *