Hoe verdien je snel geld met aandelen?

Hoe verdien ik snel geld op de aandelenmarkt? Dit is een vraag dat veel mensen zich stellen die miljonair willen gaan worden met beleggen. Op de vraag of het mogelijk is snel geld te verdienen met het handelen in aandelen, zal ik jullie in dit artikel antwoord op geven.

 

Hoe verdien je zo snel mogelijk veel geld met beleggen?

Snel en veel geld verdienen met het handelen in aandelen, brengt altijd een hoog risico met zich mee. Normaal gesproken stijgen en dalen de koersen van aandelen niet zo hard, waardoor het op de traditionele manier beleggen erg moeilijk is snel, veel geld te verdienen.

Om dit toch mogelijk te maken zijn er veel verschillende manieren verzonnen, waarop het toch mogelijk is veel geld te kunnen verdienen met het handelen in aandelen.

Een stukje verderop in het artikel vertel ik je op welke manieren je kunt proberen zo snel mogelijk, veel geld te verdienen. Maar voordat ik dat ga doen, vertel ik je eerst hoe het dan toch mogelijk is veel geld te kunnen verdienen met het beleggen van jouw geld.

 

Hoe het normaal gesproken werkt

Normaal gesproken koop je een bepaald aantal aandelen in een bedrijf en wacht je een lange tijd tot dat het aandeel meer waard is geworden. Hier gaat meestal veel tijd overheen en wanneer je niet veel geld hebt zijn de winsten ook niet erg groot.

Voorbeeld: In januari koop je 10 aandelen van Nike voor € 600. Je houdt de aandelen 1 jaar vast en verkoopt ze daarna voor € 700. De aandelen zijn in deze tijd bijna 17% omhoog geschoten, maar je hebt er maar € 100 aan verdient.

Het aandeel van Nike heeft het dus erg goed gedaan het afgelopen jaar, maar je hebt er bijna niks mee verdient. Op dit tempo wordt het wel heel moeilijk ooit miljonair te worden.

 

Hoe je veel sneller geld kunt verdienen

De reden dat de meeste mensen normaal gesproken niet veel geld kunnen verdienen met aandelen is, omdat ze niet genoeg kapitaal hebben om veel winst te kunnen maken. Om deze reden zijn er nu speciaal soort contracten ontstaan, waarmee je soms wel tot 500 keer meer kunt beleggen dan dat je daadwerkelijk bezit.

Voorbeeld: In januari sluit je een contract af, waarmee je € 50.000 aan Nike-aandelen bezit. Om dit contract af te kunnen sluiten moet je een onderpand hebben van € 500 (voor eventuele koersdalingen). Mocht de koers al na 1 maand gestegen zijn met 5%, dan is de waarde van jouw contract gestegen van € 50.000 naar € 52.500. In dit geval heb je dus met een investering van € 500 bijna € 2.500 verdient.

Dit is een iets snellere manier van geld verdienen met beleggen, maar waar kun je dit soort contracten afsluiten?

 

CFD broker

Een van de makkelijkste manieren om dit soort contacten af te sluiten is door een beleggingsrekening te openen bij een CFD broker. Een CFD is een speciaal soort contract dat je kunt afsluiten bij een broker. Het interessante aan CFD’s is dat je veel meer geld kunt verdienen, dan dat normaal is.

 

Is dit een gevaarlijke manier van beleggen?

Beleggen met de reden er veel geld aan te willen verdienen brengt altijd veel hogere risico’s met zich mee. Hoe meer geld je wilt verdienen, hoe hoger het risico wordt. Dit geld dus ook zo voor CFD’s. Wanneer je gaat handelen in CFD’s is het mogelijk dat je het gehele ingelegd bedrag verliest.

Voorbeeld: Je zet € 500 op je CFD account en koopt hier een contact van met een waarde van € 50.000. De waarde van het contract zakt vervolgens van € 50.000 naar € 49.500 en je bent opeens jouw gehele onderpand kwijtgeraakt.

Je moet er dus rekening mee houden dat het net zo gemakkelijk is er geld mee te verliezen dan dat je er geld mee kunt verdienen. Gelukkig hoef je er niet bang voor te zijn meer geld te verliezen dan dat je daadwerkelijk bezit, omdat het contract automatisch wordt afgesloten zodra je geen geld meer op jouw beleggingsrekening hebt staan.

Via deze link kun je leren hoe je een echte CFD trader kunt worden.

 

Andere manieren om snel, veel geld te verdienen

Naast dat je de mogelijkheid hebt snel geld te verdienen met CFD’s, kun je ook proberen snel geld te verdienen door middel van turbo’s speeders, sprinters en opties. Deze bellegingsproducten werken ongeveer hetzelfde als CFD’s, maar hier moet je een beleggingsrekening openen bij een andere soort broker.

Deze beleggingsproducten worden wat meer gebruikt door de professionele beleggers, maar zijn ook een stuk moeilijker te begrijpen. Zorg er dus altijd eerst voor dat je precies weet hoe het product werkt, voordat je gaat proberen erg geld mee te verdienen.