Hoe word ik rijk?

Iedereen wilt succesvol zijn in wat hij/zij doet en er uiteindelijk rijk mee worden. Rijk worden kan op veel verschillende manieren. Je kunt professioneel voetballer, basketballer, golfer enz. worden, maar de kans dat je hierin uiteindelijk slaagt is minimaal. Je moet duizenden uren in je sport steken, voordat je er ook maar een cent mee verdient. Gelukkig zijn er meer dan genoeg andere manieren waar jij uiteindelijk veel geld mee kan verdienen.
De eerste vraag die je jezelf altijd moet stellen is, hoe rijk wil ik worden? Maak duidelijke doelstellingen voor jezelf, zodat je weet waar je naartoe aan het werken bent. Ben ik tevreden wanneer ik €10.000,- per maand verdien? Ben ik tevreden wanneer ik meer dan 5 miljoen euro op de bank heb staan? Of ben ik pas tevreden als ik een miljoenen onderneming heb opgezet?

Maak een website

Bijna gratis de hele wereld bereiken! Het is nog nooit zo makkelijk geweest. Voor 100 euro per jaar staat jouw website 24 uur per dag geld te verdienen. Een groot deel van de benodigde handelingen kun je zelfs automatiseren, waardoor het veel makkelijker is om uit te breiden en dus nog meer geld kunt gaan verdienen.

Het maken van een website is niet moeilijk en is voor iedereen weggelegd. Met software zoals WordPress kun je binnen een week een gehele website maken, zonder dat je er een cursus voor hebt moeten volgen. Ben jij wel geïnteresseerd in hoe je een website kunt maken?

Leer hier hoe je binnen een week een prachtige website op kunt zetten!

Aandelenhandelaar

In het geval dat jij al aardig wat geld hebt, dan kun jij je geld gebruiken om extra geld te verdienen. Door het geld dat jij hebt verdient te investeren in bedrijven, krijg je op de lange termijn er veel meer geld voor terug, dan wanneer je het op een spaarrekening zet. Wil je snel, veel geld verdienen met het investeren in bedrijven, dan kun je het best een zo groot mogelijk bedrag in een bedrijf investeren dat veel groeipotentie heeft. Dit heeft echter wel als nadeel dat de kans dat jouw geld minder waard wordt, veel groter is.
Heb jij nog niet zo veel geld dat jij kan investeren in bedrijven? Dan kun je er nog voor kiezen om te handelen met boosters, opties of CFD’s. Het risico dat je hier al je geld kunt kwijtraken is hierbij alleen nog vele malen groter!!

Youtuber

Youtube geeft iedereen de mogelijkheid video’s gratis op hun website te zetten en er uiteindelijk geld mee te verdienen. De kans dat je echt doorbreekt op Youtube en miljoenen views krijgt is niet heel groot, maar je kan er een goede boterham mee verdienen. Per miljoen views keert Youtube ongeveer €7.000,- uit. Bij elke Youtuber kunnen de inkomsten per view erg verschillen. Dit ligt grotendeels aan, wat voor doelgroep jij trekt en hoe interessant het is om daarop te adverteren.

Trouw met een rijk persoon

Wil jij rijk worden en maakt het jou niet uit op wat voor manier? Dan kun je er natuurlijk nog aan denken om met iemand te trouwen die al heel veel geld heeft. Ik denk dat ik hier niet heel veel extra informatie over hoef te geven, omdat het concept mij zeer duidelijk lijkt. Het enige wat je wel voor elkaar moet krijgen is, dat je onder gemeenschap van goederen trouwt.

Zoek een 2de fulltime baan

Heb jij niet de ambitie om zelfstandig ondernemer te worden en houd jij niet van de onzekerheid of je deze maand wel rond kunt komen, maar wil je toch miljonair worden? Dan kun je ervoor kiezen om naast jouw huidige fulltime baan, er nog een fulltime baan bij te nemen. Persoonlijk zou ik deze manier niet eens in overweging willen nemen, omdat je niks aan geld hebt dat je niet kunt uitgeven. Als je je afvraagt of het wel mogelijk is om 2 fulltime banen te hebben, dan help ik je even met rekenen. In een week zitten 168 uur(24 x 7). In een week slaapt een gemiddeld mens ongeveer 56 uur(8 x 7). Dat betekent dus dat je iedere week 112 uur wakker bent en dus kunt werken. Een werkweek van 80 uur is dus zeker te doen! Het is alleen de vraag of jouw werkgevers het allebei zien zitten.

Begin een Start-up

Start-ups worden steeds bekender in Nederland en de meeste mensen hebben er al wel eens wat over gehoord. Een start-up wordt meestal opgericht door jonge personen die een innovatief idee hebben. Deze personen maken meestal zonder geld een prototype en kloppen vervolgens bij durfinvesteerders aan of ze het idee willen financieren. In Nederland gaat dit niet om hele hoge bedragen, maar in San Francisco gaat het meestal om miljoenen. Vervolgens moet je een team om je heen verzamelen en er voor zorgen dat het product / dienst echt op de markt komt en je uiteindelijk een miljoenenbedrijf ontwikkelt. Ben jij dus een echte ‘risk taker’ en ga jij voor het grote geld? Begin je dan maar eens te verdiepen in deze mooie ontwikkeling en zoek uit waar jouw kansen liggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *