Vergelijken brokers

CFD Brokers In welke CFD's kun je in beleggen? Gebruiksgemak platform Klantenservice Demo account Meer informatie
Aandelen
Cryptovaluta
Grondstoffen
Indices
Valuta
24-5 Nederlandse klantenservice

Aandelen
Cryptovaluta
Grondstoffen
Indices
Valuta
24-7 Engelse klantenservice

76.4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's
Aandelen
Cryptovaluta
Grondstoffen
Indices
Valuta
24-5 Engelse klantenservice

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Zo'n 74 tot 89% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's. Je moet overwegen of jij dit hoge risico op verlies wel kunt permitteren.

Wat zijn CFD brokers?

Op deze pagina zijn enkel CFD brokers met elkaar vergeleken. Hier is voor gekozen omdat CFD brokers zeer interessant zijn voor personen die actief hun eigen geld willen beleggen en sneller resultaten willen boeken. Bij CFD brokers beleg je namelijk altijd met een hefboom. Dit houdt in dat wanneer je 500 euro op jouw beleggingsrekening hebt geplaatst en met een hefboom kunt handelen van 10, dat je in totaal voor 5.000 euro aan beleggingen kunt doen. Hierdoor zijn CFD brokers zeer interessant voor beleggers die nog geen groot budget hebben om mee te beleggen in aandelen.

Betaal je dan geen extra kosten voor dit soort brokers? CFD brokers staan ook bekend als brokers waar zeer lage commissies worden gerekend per trade. Meestal worden er kosten in rekening gebracht aan de hand van spreads. Stel een aandeel heeft op dit moment een waarde van 1.000 euro, dan kun je het aandeel kopen voor 1.001 euro en verkopen voor 999 euro. Op deze manier betaal je toch een commissie maar zit het al verwerkt in de koop en verkoopprijs. Wel moet je er rekening mee houden dat CFD brokers extra kosten in rekening brengen wanneer je een belegging langer dan een dag aanhoudt. CFD brokers zijn voornamelijk bedoeld voor personen die actief beleggen en posities niet te lang willen vasthouden. Het is Normaal gesproken niet interessant om jouw belegging binnen een dag weer te verkopen, maar omdat je bij CFD brokers met een hefboom handelt stijgen de winsten en verliezen ook sneller. Stel je handelt met een hefboom van 50, dan lopen de winsten en verliezen ook 50 keer zo snel op.

Is het niet gevaarlijk om met een hefboom te handelen? Natuurlijk zit er een hoger risico op een belegging met een hefboom, maar gevaarlijk kun je het niet noemen. CFD brokers zijn namelijk verplicht jouw belegging te sluiten wanneer er geen onderpand meer is. Stel je koopt voor 300 euro aan Apple aandelen met een hefboom van 20, dan beleg je met een waarde van 6.000 euro in Apple. Stel de waarde van Apple daalt hard en zakt opeens met 5%, dan is jouw belegging nog maar 5.700 euro waard. Omdat het onderpand van jouw belegging 300 euro is en jouw belegging ook voor 300 euro aan waarde heeft verloren, sluit de broker automatisch jouw positie zodat je niet nog meer geld kunt verliezen. Op deze manier beschermt jouw broker de rest van het geld dat op jouw beleggingsrekening staat. Dus mocht de koers van Apple opeens 10% zakken dan kunt je nooit meer verliezen dan jouw 300 euro. omdat de broker jouw positie al gesloten heeft toen hij 5% in waarde had verloren.

Waarom staat er een risicowaarschuwing voor het gebruiken van CFD's? Wanneer een website beleggingsproducten promoot zijn ze er toe verplicht om hier een risicowaarschuwing bij te geven dat er ook geld kan worden verloren met beleggen. Aangezien CFD's een hoger risico met zich meebrengen omdat er met een hefboom wordt gehandeld, zijn we er toe verplicht je ook te wijzen op de mogelijke gevaren. Beleg dus ook nooit met geld dat je niet kunt missen!

Markets.com broker vergelijken

 Start bij Markets.com

Beleggingsproducten

Markets.com biedt een zeer groot assortiment aan. Het is mogelijk om via dit platform in meer dan 2.000 verschillende markten te beleggen! Zoals in de vergelijking al te vinden is kun je via Markets.com beleggen in aandelen, cryptovaluta, grondstoffen, indices en valuta, maar dit zegt dan nog niet in hoeveel verschillende markten je kunt beleggen. Met 2.000 verschillende markten zet Markets.com een behoorlijk goed beleggingsplatform weg. Markets.com geeft je zelfs de mogelijkheid te beleggen in Blends. Dit zijn beleggingsfondsen die door markets.com zelf zijn samengesteld op bijvoorbeeld de marktwaarde van het bedrijf, de prijsvolatiliteit of door bijvoorbeeld alleen e-commerce bedrijven in een beleggingsfonds te stoppen. Markets.com laat met deze Blends zien dat ze veel tijd steken in het aanbieden van zoveel mogelijk beleggingsmogelijkheden.

Betalingen

Geld storten en opnemen bij Markets.com is zeer betrouwbaar en gaat daarnaast ook erg gemakkelijk. Wel moet je er op letten dat je jouw balans alleen op dezelfde manier kunt uitbetalen als dat je het gestort hebt. Bij Markets.com heb je de mogelijkheid je geld te storten via iDeal, Mastercard, Visa, Maestro, Delta, Wire Transfer, Fast Bank Transfer, Skrill en Neteller.

Minimale storting: € 100

Over het storten van geld zijn bij de meeste beleggers niet zoveel vragen over. De meeste vragen gaan over het opnemen van jouw beleggingsbalans. Markets.com is een van de snelste brokers in deze vergelijking met het goedkeuren van jouw aanvraag om geld op te nemen uit jouw account. Bij de meeste brokers duurt dit tussen de 2 en 3 werkdagen terwijl Markets.com dit in de meeste gevallen al binnen 1 werkdag doet. Hierdoor hoef je bij deze broker meestal maar 2 dagen te wachten voordat het geld op jouw rekening staat bijgeschreven. Wel moet je er rekening mee houden dat je eerst al jouw persoonlijke informatie moet opgeven dat de broker nodig heeft, voordat ze jou uit kunnen betalen. Dit is bij alle brokers het geval, omdat ze hiertoe verplicht zijn. Een broker moet namelijk zeker dat ze de juiste persoon uitbetalen en dat het geld niet zomaar bij iemand anders terecht kan komen. 

Kosten / spread

Markets.com brengt geen kosten in rekening aan de hand van commissies, maar doet dit door middel van spreads. Een spread is het verschil tussen de prijs waar je het aandeel voor kunt kopen en de prijs dat het aandeel waard is. Hieronder leg ik het verder uit.

Voorbeeld: Het kopen van aandeel x kost € 1001 en de waarde van dit aandeel ligt op € 1000. Je betaald in dit geval dus € 1 zonder dat het iets waard is. Dit noemen we de spread. In de meeste gevallen staat vooraf aangegeven welk percentage van jouw belegging je moet betalen aan kosten, maar in de meeste gevallen zal dit niet hoger zijn dan 0.15% over het totale bedrag waarmee je een belegging doet.

Aangezien de markt van CFD brokers zeer competitief is zijn er niet zo'n grote verschillen in kosten die een CFD broker in rekening brengt. Markets.com biedt zeer competitieve spreads aan en is zeker een van de goedkoopste CFD brokers te noemen. Je kunt hier zelfs al trades doen vanaf 2 pips! Aangezien de spreadkosten vaak kunnen veranderen, raad ik je aan om de website zelf te bezoeken en te kijken hoe hoog de kosten zijn voor een bepaalde belegging. De makkelijkste manier om hier achter te komen is door een Demo account aan te maken en te kijken hoeveel kosten er in rekening worden gebracht na het doen van een bepaalde belegging. 

Gebruiksgemak handelsplatform

Het handelsplatform van Markets.com is zeer gemakkelijk in gebruik en ook erg overzichtelijk. Het is bij Markets.com mogelijk te beleggen via jouw browser of via de app op jouw telefoon. Je hoeft van te voren niet definitief te kiezen via welk platform je wilt beleggen, omdat alles realtime wordt opgeslagen binnen jouw account. Op deze manier kun je gemakkelijk eerst een belegging doen via jouw telefoon en 10 minuten later verder gaan achter jouw PC.

Het handelsplatform heeft een witte achtergrond wat ik persoonlijk erg fijn vind. Er zijn namelijk veel brokers die ervoor hebben gekozen hun achtergrond zwart te maken, maar voor mijn gevoel handelt dit niet fijn. Een ander groot voordeel aan dit handelsplatform is dat Markets.com erg veel mogelijkheden aanbiedt om technische analyses uit te voeren. Het platform biedt bijvoorbeeld aan een grafiek weer te geven in candlesticks, waardoor je zeer nauwkeurig kunt aflezen hoe hoog de koers gestaan heeft en bieden ze je zeer interessante marktanalyses aan.

Markets.com is ook extra interessant voor beleggers die grote bedragen wilt beleggen, omdat ze werken met drie soorten rekeningen:

   - Classic trading account: Dit is het startersaccount die geopend wordt wanneer je een storting doet van minimaal € 100.

   - standard trading account: Dit account krijg je toegewezen wanneer je minimaal € 2.500 gestort hebt op jouw beleggersrekening.  Met dit account krijg je de beschikking over een persoonlijke account manager, dagelijks relevante nieuws, trade signalen en premium analyses.

   - premium trading account: Wanneer je een storting van minstens € 20.000 hebt gedaan krijg je met een premium account niet alleen toegang tot een persoonlijke accountmanager en alle andere bonussen dat een standard trading account biedt, maar krijg je ook de beschikking over premium klantenservice.

Wat mij betreft stelt het premium trading account dus ook niet heel veel voor in vergelijking met het standard trading account, maar wanneer je van plan bent uiteindelijk met € 2.500 te gaan handelen, dan is Markets.com zeker geen verkeerde keuze! Bij de meeste brokers betaal je een behoorlijke fee voor de bonussen die Markets.com weggeeft bij een standard trading account. Maak hier dan dus zeker gebruik van.

 

Stops die je kunt gebruiken

Stops zorgen ervoor dat het risico dat je loopt zeer beperkt wordt. De reden hiervoor is omdat je met een stop jouw maximale verlies kunt instellen. Stel je hebt een positie geopend ter waarde van € 1.500 en je wilt hier niet meer dan € 100 op verliezen, dan kun je jouw stop op € 1.400 zetten. De broker stopt in dit geval automatisch jouw positie waardoor jouw verlies nooit hoger kan uitkomen dan € 100. Een stop kun je natuurlijk ook inzetten wanneer je bepaalde winst wilt verzilveren. Mocht jouw belegging van € 1.500 opeens € 1.700 waard worden, dan kun je een stop plaatsen om jouw positie automatisch te sluiten en de € 200 winst te pakken. Stops die je bij Markets.com kunt gebruiken zijn: 

 1. Stoppen wanneer er geen onderpand meer is
 2. Stoppen bij een winst van ... euro
 3. Stoppen bij een verlies van ... euro
 4. Positie openen wanneer het aandeel ... euro waard is

Gratis demo account

Mocht je een beginnende belegger zijn, dan is het misschien een fijn idee dat je in het begin kunt beleggen met fictief geld. Om deze reden heeft Markets.com een demo versie gemaakt van zijn beleggersplatform. Op deze manier kun je gewend raken aan het platform en meteen werken aan jouw beleggersvaardigheden, zonder dat het financiële gevolgen heeft.

Bij deze broker krijg je de beschikking over € 10.000 fictief geld en kun je voor onbeperkte tijd gratis gebruik maken van het demo account.

Is Markets.com te vertrouwen?

Markets.com is niet alleen de meest interessant broker, ze worden ook gereguleerd door de europese waakhonden CySEC en FSCA.  Hierdoor moeten ze zich houden aan de strenge regelgeving van meerdere controlerende instanties. Een van de voordelen van deze regeling is dat wanneer het bedrijf ooit toch in de moeilijkheden komt, er tot een maximum bedrag van € 20.000 euro verzekerd is door het belegger compensatiefonds. Hierdoor kun je altijd tot € 20.000 terug krijgen wanneer de broker opeens failliet zou gaan (wat mij erg sterk lijkt).

Daarnaast staat Markets.com ook beursgenoteerd  op de Londen Stock Exchange onder het moederbedrijf Playtech. Alle belangrijke cijfers over het bedrijf zijn dus voor iedereen zichtbaar, waardoor je eventuele problemen met het bedrijf van te voren aan kunt zien komen.

 Start bij Markets.com

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Zo'n 74 tot 89% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's. Je moet overwegen of jij dit hoge risico op verlies wel kunt permitteren.

Plus500 broker vergelijken

 Start bij Plus500

Beleggingsproducten

Plus500 biedt een zeer groot assortiment aan van verschillende beleggingsproducten. Het is belangrijk om te weten dat de broker die je gaat gebruiken je wel de producten kan aanbieden waarin je wilt handelen. Zoals in de vergelijking bovenaan de pagina te zien is, biedt Plus500 erg veel verschillende beleggingsproducten aan. Mocht je alleen geïnteresseerd zijn in beleggen in aandelen, dan is het ook goed om te weten welke markten de broker aanbiedt. Bij alle CFD brokers is het mogelijk te handelen op de Amerikaanse markt, maar wanneer je graag zou willen beleggen in de Chinese markt, dan moet je wel een broker vinden die dit ook aanbiedt! Hoe kun je hier achter komen? De meeste CFD brokers hebben een demo versie van hun beleggingsplatform waar je met nep geld kunt handelen. In dit demo account kun je handelen met alle beleggingsproducten handelen als dat mogelijk is in het echte account. 

Betalingen

Geld storten op een beleggingsrekening bij Plus500 is erg gemakkelijk. De makkelijkste manier voor Nederlanders is door te betalen via iDeal, maar je kunt ook betalen via Paypal, Creditcard, digitaal overboeken en Moneybookers.

Minimale storting: € 100

Uitbetalen is ook erg gemakkelijk bij Plus500. Wel moet je er rekening mee houden dat je een goedgekeurd account nodig hebt om jezelf uit te kunnen betalen. Plus500 wordt gereguleerd door onder andere Europese waakhond CySEC en deze instantie dwingt brokers hun gebruikers te laten indentificeren, zodat ze onder andere geen fouten maken in de uitbetaling van hun gebruikers. Normaal gesproken duurt het bij deze broker tussen de 1 en 3 werkdagen voordat de uitbetaling is goedgekeurd en het bedrag op je rekening staat. Let wel op dat dit kan verschillen per betalingsmethode en dat je alleen het ongebruikte saldo op jouw account kunt opnemen. Wanneer je nog posities open hebt staan, kun je niet al het geld van jouw rekening opnemen.

Kosten / spread

Plus500 brengt geen kosten in rekening met een commissie, maar doet dit aan de hand van een spread. Een spread is het verschil tussen de prijs waar je het aandeel voor kunt kopen en de prijs dat het aandeel waard is.

Voorbeeld: Het kopen van aandeel x kost € 101 en de waarde van dit aandeel ligt op € 100. De spread voor deze trade ligt dus op € 1, wat door brokers wordt aangegeven als 1 pip. Dus hoe lager de pip is hoe minder kosten je hoeft te betalen voor het doen van een trade.

Plus500 biedt zeer competitieve spreads aan en rekent geen commissies over jouw beleggingen. Aangezien de spreadkosten vaak kunnen veranderen, raad ik je aan om zelf naar de website te gaan en te kijken hoe hoog de kosten zijn voor een bepaalde belegging. De makkelijkste manier om hier achter te komen is door een Demo account aan te maken en te kijken hoeveel kosten er in rekening worden gebracht na het doen van een trade. 

Gebruiksgemak handelsplatform

Het handelsplatform van plus500 is erg overzichtelijk en zeer gemakkelijk te begrijpen. De beleggers-app is te downloaden via de Android, IOS en windows store en je kunt er ook voor kiezen te beleggen via jouw browser. Personen die het handelsplatform voor de eerste keer gebruiken hebben geen extra uitleg nodig en kunnen meteen van start gaan.

Stops die je kunt gebruiken

Voordat je de keuze maakt bij welke broker je gaat beleggen, is het belangrijk dat je weet wat voor stops ze aanbieden. Stops bepalen voor een groot gedeelte hoeveel risico je loopt, omdat je op deze manier automatisch een positie kunt sluiten. Plus500 biedt de volgende stops aan:

 1. Stoppen wanneer er geen onderpand meer is
 2. Stoppen bij een winst van ... euro
 3. Stoppen bij een verlies van ... euro
 4. Stoppen op een bepaald tijdstip (zoals einde van de dag)
 5. Meegaande stop (stopt wanneer de prijs bijvoorbeeld 50 euro gezakt is. Wanneer de prijs eerst 60 euro omhoog gaat, dan sluit de positie niet pas wanneer hij 110 euro gezakt is, maar altijd bij 50 euro. Dit komt omdat deze stop meegaat met prijsstijgingen. In dit geval pak je dan toch nog 10 euro rendement)

Gratis demo account

Iedereen kan bij plus500 een (gratis) demo account openen, wanneer je niet meteen willen beginnen met een echt account. Met dit demo account kun je alvast wennen aan het beleggingsplatform en de verschillende mogelijkheden dat ze bieden. Nadat je een demo account hebt aangemaakt is het erg gemakkelijk om over te schakelen naar een echt account, zodat je het wel serieus kan gaan doen.

Via deze link kun je een account aanmaken voor het demo account.

Is Plus500 te vertrouwen?

Plus500 moet zich houden aan de strenge regelgeving van verschillende controlerende instanties. Onderstaande zin, afkomstig van de website van plus500 geeft aan hoe ze omgaan met het geld van hun beleggers.

“Het volledige clientenvermogen wordt op een afzonderlijke clientenbankrekening gehouden in overeenstemming met de regels voor cliëntenvermogen van de CySEC.” Deze bankrekeningen staan los van Plus500, waardoor je er niet bang voor hoeft te zijn dat je jouw geld kwijt bent zodra het bedrijf opeens failliet gaat.

Daarnaast is Plus500 ook een beursgenoteerd bedrijf op de Londen stock exchange. Alle belangrijke cijfers over het bedrijf zijn voor iedereen zichtbaar.

De meeste beleggers zijn ook bang dat het terughalen van het geld uit hun beleggingsrekening voor problemen zal zorgen. Plus500 heeft hier een uitstekend imago in opgebouwd en het uitbetalen van jouw geld gaat dus ook zelden fout. Anders is hun klantenservice ook altijd goed bereikbaar!

Je kunt dit natuurlijk ook altijd zelf testen door een kleine startinvestering te doen en het geld daarna meteen weer terug over te schrijven naar jouw bankrekening.

 Start bij Plus500

76.4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's

Libertex broker vergelijken

 Start bij Libertex

Beleggingsproducten

Libertex biedt een zeer groot assortiment aan van verschillende beleggingsproducten. Het beleggingsplatform bestaat al sinds 1997, dus ze hebben al heel veel markten kunnen aansluiten waarin je kunt beleggen. Het assortiment bestaat uit:

 1. Aandelen
 2. Grondstoffen
 3. Indexen
 4. Bitcoins
 5. Valuta

Betalingen

Geld storten op jouw beleggingsrekening is bij Libertex erg gemakkelijk. De makkelijkste manier is door dit te doen via iDeal, maar je kunt ook betalen via Sofort Banking, Thrustly, Skrill en digitale overboeking.

Minimale storting: € 10

Het laten uitbetalen van jouw geld bij Libertex is ook niet erg ingewikkeld. Je klikt op menu, 'bedragen opnemen' en je maakt een nieuwe aanvraag. Begrijp wel dat jouw profiel hier volledig geverifieerd  voor moet zijn, zodat Libertex honderd procent zeker weet dat ze het geld overmaken naar het juiste bankrekeningnummer. Wanneer je dus voor de eerste keer een bedrag laat opnemen moet je nog de nodige informatie over jezelf en jouw bank afgeven. Nadat je dit gedaan hebt duurt het 3 dagen voordat je aanvraag is goedgekeurd en vervolgens nog 1 dag voordat het geld op je rekening staat.

Kosten / spread

De meeste brokers brengen de kosten voor het handelen in CFD’s in rekening door middel van een spread. Bij Libertex werkt dit anders. Hier rekenen ze kosten aan de hand van een handelsfee. Omdat de Fees bij CFD brokers nog wel eens kunnen verschillen om het platform zo competitief mogelijk te houden, publiceer ik geen overzicht van fees over verschillende beleggingsproducten. Wel zie je meteen wanneer je een belegging wilt doen, hoeveel kosten het met zich mee gaat brengen. Op de meeste aandelen zit een fee van ongeveer 0.20%, wat zeer netjes is.

Voorbeeld: Stel je plaatst een kooporder voor Nike ter waarde € 100 met een hefboom van 10. Dan is de kooporder in totaal € 1.000 waard en over deze waarde betaal je dan een fee van 0.20%. In dit geval is dat een fee van in totaal € 2.

Deze kosten zijn erg laag en dus ook zeer interessant om mee te beginnen als startende belegger.

Gebruiksgemak handelsplatform

Het handelsplatform van Libertex is zeer gemakkelijk te gebruiken en doet niks onder in vergelijking met de andere CFD brokers. Het handelsplatform is helemaal beschikbaar gekomen in het Nederlands, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je bepaalde functies op het platform niet begrijpt.

Het enige wat ik persoonlijk vervelend vind aan het platform is dat de zwarte achtergrond kleur niet veranderd kan worden. Dit helpt wel voor het vasthouden van je concentratie, maar persoonlijk heb ik liever een witte achtergrond.

De mobiele app van Libertex vind ik aan de andere kant wel heel goed. Met behulp van de mobiele app kun je handelen waar je maar wilt en zonder enige problemen 5 minuten later weer doorgaan op de PC. Libertex bied je daarnaast ook een 15 lessen instructie van hoe je op de mobiele app kunt handelen en hoe je technische analyses kunt uitvoeren. Dit is een zeer groot pluspunt voor de mobiele app van Libertex!

Stops die je kunt gebruiken

Voordat je de keuze maakt bij welke broker je gaat beleggen in CFD’s, is het belangrijk dat je weet wat voor stops ze aanbieden. Stops bepalen voor een groot gedeelte hoeveel risico je loopt. Bij Libertex kun je alleen een automatische stop instellen wanneer de winst/verlies opgelopen is tot een bepaald percentage Dit is in principe al genoeg omdat je de beschikking hebt over de belangrijkste 2 stops die er zijn. 

Aan de hand van deze 2 stops kun je jouw verlies al voor een groot deel inperken en er automatisch voor zorgen dat jouw winsten ook gepakt worden.

Gratis demo account

Libertex geeft je de mogelijkheid eerst te oefenen aan de hand van een gratis demo account, voordat je het met echt geld gaat proberen. Het aanmelden voor zo'n account is zeer gemakkelijk en kan zelfs aan de hand van een Facebook koppeling. Zodra je hebt ingelogd krijg je de mogelijkheid te handelen met € 5.000 nepgeld voor onbeperkte tijd. 

Het is daarna zeer gemakkelijk om over te switchen naar een echte rekening en al te starten met handelen vanaf € 10!!

Is Libertex te vertrouwen?

Libertex moet zich houden aan de strenge regelgeving van Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC). Aangezien ze worden gecontroleerd door een van de meeste bekende reguleerders in de CFD wereld, weet je dat het wel goed zit.

Deze CFD broker bestaat al meer dan 20 jaar en heeft in deze tijd een prima imago weten op te bouwen. De meeste beleggers zijn ook bang dat het terughalen van het geld uit hun beleggingsrekening voor problemen zal zorgen, maar Libertex heeft hier een uitstekend imago in opgebouwd.  Het uitbetalen van jouw geld gaat dus ook zelden fout en anders kun je de costumer support altijd een keer aanspreken.

 Start bij Libertex

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Zo'n 74 tot 89% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's. Je moet overwegen of jij dit hoge risico op verlies wel kunt permitteren.

Hoe vind je de juiste aandelen?

Voor beginnende beleggers is het meestal erg lastig om erachter te komen hoe je kunt starten met beleggen en in welke bedrijven je wilt investeren. Met dit artikel heb ik de vraag beantwoord 'hoe kun je starten met beleggen' en in het volgende artikel wil ik je helpen met het vinden van de juiste bedrijven waarin je kunt investeren. Als het goed is heb je nu de keuze gemaakt met welke broker je wilt gaan beleggen en heb je hier een account aangemaakt. Met behulp van het demo-account kun je het beleggingsplatform goed leren kennen en al verschillende beleggingen doen zonder dat dit enige financiële impact heeft. Toch weten de meeste beginnende beleggers nog niet precies hoe ze de juiste beleggingen moeten doen en hoe ze interessante bedrijven kunnen vinden. Klik op de link hieronder en krijg meer kennis over hoe je interessante beleggingen kunt vinden!