De 10 beste manieren om online geld te verdienen

Er gaan op het internet talloze manieren rond waarop je geld kunt verdienen via het internet.

Op de meeste websites worden deze manieren slecht uitgelegd of vraag je je af of ze wel echt werken.

Om deze reden heb ik een artikel geschreven met de 11 beste manieren om online geld te verdienen.

Voor alle onderstaande manieren wordt precies uitgelegd hoe je ze moet uitvoeren, zodat iedereen er geld mee kan verdienen.

 

1. Online enquêtes

Een steeds interessantere manier voor studenten om online geld te verdienen is door online enquêtes in te vullen. Bedrijven zijn altijd op zoek naar meningen van andere mensen, wanneer ze een nieuw product op de markt willen brengen.

Wat je verdient per enquête hangt erg af van de website en wat voor enquête het is. Je kunt soms wel € 5 verdienen per enquête.

Enkele websites die je kunt proberen zijn:

Online enquêtes

 

2. Daytraden

Daytraden is een andere vorm van beleggen. Zoals de naam het al zegt is daytraden voor de korte duur en houd je posities meestal niet langer vast dan 1 dag.

Met daytraden is het mogelijk een veel groter bedrag te verdienen in een veel kortere tijd.

Deze vorm van beleggen maakt het voor mensen met een klein budget toch interessant te starten met beleggen. Daytraden kun je op verschillende manieren doen. Dit kan bij een standaard broker, maar ook bij een CFD broker.

Een CFD broker maakt het mogelijk met veel meer geld te kunnen beleggen dan dat je daadwerkelijk inzet, waardoor je rendement veel hoger kan zijn. Wel adviseer ik iedereen die wilt beginnen met het beleggen in CFD’s, zich eerst goed te informeren. Voor meer informatie over CFD’s kun je dit artikel lezen.

CFD Brokers In welke CFD's kun je in beleggen? Gebruiksgemak platform Klantenservice Demo account Meer informatie
Aandelen
Cryptovaluta
Grondstoffen
Indices
Valuta
24-5 Nederlandse klantenservice

Aandelen
Cryptovaluta
Grondstoffen
Indices
Valuta
24-7 Engelse klantenservice

76.4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's
Aandelen
Cryptovaluta
Grondstoffen
Indices
Valuta
24-5 Engelse klantenservice

 

3. Eigen webshop

Tegenwoordig kan iedereen zijn eigen website bouwen en spullen verkopen via het internet. Wanneer je ergens een vraag over hebt kun je het Googelen en er meer informatie over vinden.

Dit is wel een van de moeilijkste manieren van online geld verdienen. Je moet je er namelijk goed in verdiepen en het gaat hoogstwaarschijnlijk veel tijd kosten. Vergeet trouwens ook niet dat er een eerste investering nodig is voor de website en de spullen die je wilt verkopen.

Wel is dit een van de beste manieren om online geld te verdienen. De inkomsten die voort kunnen komen uit een webshop zijn erg hoog en je kunt er uiteindelijk zelfs je volledige baan van maken.

Nu denk je, maar dat kan ik helemaal niet…….

In onderstaande video wordt precies uitgelegd hoe je een eigen webshop kunt opzetten.

 

4. Eigen website

Wanneer je geld wilt gaan verdienen met een website hoeft dit natuurlijk niet met een webshop. Er zijn talloze manieren waarop je geld kunt verdienen met een website. Zo kun je gaan bloggen over onderwerpen die je interessant vindt of waarvan jij denkt dat er veel mensen zijn die er geïnteresseerd in zijn.

Zodra je voor veel dagelijkse bezoekers hebt gezorgd, kun je er geld aan gaan verdienen door er advertenties op te zetten. Jammer genoeg heb je dan wel behoorlijk wat bezoekers nodig, maar je kunt het dan wel zien als een mooie bijbaan.

Wil je je verdiepen in hoe je een eigen website kunt maken? Lees dan dit artikel dat ik een tijdje terug heb geschreven over hoe je zelf een website kunt maken.

 

5. Affiliate

Het is ook mogelijk geld te verdienen aan je website door er Affiliate links op te plaatsen. Je stuurt de bezoeker dan naar een andere website om hem daar iets te laten kopen.

Voor bepaalde websites kan dit zeer interessant zijn zoals vergelijkingssites. Zij helpen jou met het vergelijken van het aanbod en sturen jou naar de desbetreffende website via een Affiliate link.

De inkomsten uit een Affiliate programma liggen over het algemeen een stuk hoger, maar niet iedere website is hier geschikt voor.

 

6. Cashback shoppen

Dit is eerlijk gezegd niet echt een manier waarop je geld verdient, maar eerder geld bespaart. Wat de meeste mensen namelijk niet weten is dat er websites zijn die je terugbetalen, wanneer je via hun link een aankoop doet.

Een goed voorbeeld hiervan is Cashback XL. Wanneer je een account aanmaakt op Cashback XL en vervolgens via hun Affiliate link naar een webshop gaat om iets te kopen, dan krijg je het grootste gedeelte van het Affiliate bedrag teruggestort.

Voor zorgverzekeringen kan dit zelfs oplopen tot 45 euro. Gebruik voortaan dus dit soort cashbackwebsites om geld te besparen op je aankopen.

 

7. Verkoop je boeken / spullen

Je kunt ook wat extra geld verdienen door online je spullen te verkopen. Dit is misschien niet helemaal de tip waar je op te wachten zat, maar het verkopen van je spullen is een behoorlijk makkelijke inkomstenbron.

Er zijn verschillende manieren waarop je jouw spullen kunt verkopen. Je kunt ze verkopen via bijvoorbeeld Marktplaats of een particulier verkoopaccount op Bol.com. De laatste tijd is deze webshop aan het promoten dat iedereen zijn spullen kan verkopen via Bol.com, dus dit kun je zeker ook een keer proberen.

 

8. Facebookpagina opbouwen

Een andere leuke manier om wat extra geld te verdienen via het internet is het opbouwen van een grote Facebookpagina. Het bereiken van mensen via social media is geld waard en hier willen bedrijven best voor betalen.

Maak dus gewoon eens een pagina aan op Facebook en probeer ervoor te zorgen dat hij veel likes krijgt. Vanaf de 40.000 likes kan het voor bedrijven al interessant zijn om te adverteren (afhankelijk van de niche).

Een Facebookpagina kan ook perfect worden gebruikt voor jouw blog. Het is namelijk mogelijk veel mensen op jouw website te krijgen door een post op jouw Facebookpagina te plaatsen. Het is dus ook niet raar dat grote Facebookpagina’s soms voor meer dan duizend euro worden verkocht.

Heb je een eigen bedrijf en wil je weten hoe je Facebook hier het beste bij kunt gebruiken? Lees dan mijn artikel “De 21 beste Facebook tips”.

 

9. Instagramaccount opbouwen met veel volgers

Net zoals Facebook is Instagram ook veel geld waard. Er zit misschien een klein verschil in, maar net zoals bij Facebook is het bij Instagram ook erg belangrijk dat je veel volgers krijgt.

Op Instagram zie je meestal bekende modellen die kleding en sieraden dragen van allerlei luxe merken. Dit is natuurlijk een erg mooie manier om online geld te gaan verdienen. Het opbouwen van een groot bereik op het internet is niet zo makkelijk als het lijkt. Je moet hiervoor zeer goed content plaatsen en een groot doorzettingsvermogen hebben.

 

10. Freelance schrijver

Vind je het leuk artikelen te schrijven? Dat is mooi! Je kunt namelijk geld verdienen met het schrijven van artikelen.

Er zijn veel bedrijven die op zoek zijn naar schrijvers voor hun blog. Deze bedrijven kun je benaderen en een standaard prijs afspreken per artikel. Wat je ook kunt doen is zelf bepalen wat voor artikelen je schrijft en ze plaatsen op Infonu.nl. Wanneer je een artikel plaatst op deze website heb je de mogelijkheid hier geld aan te verdienen via Google Adsense. Google Adsense is een advertentienetwerk dat het mogelijk maakt geld te verdienen met jouw content.

Stel je voor je schrijft in een jaar 50 artikelen en je verdient per artikel ieder jaar € 10, dan verdien je elk jaar toch mooi € 500!

 

12. Youtube kanaal

Zoals je misschien ook al hebt meegekregen kun je een behoorlijk groot bedrag verdienen als Youtuber. Nu moet je hiervoor wel veel doorzettingsvermogen hebben en een beetje geluk, maar dit is wel een van de leukste manieren om online geld te verdienen.

Er zijn een paar type Youtube kanalen die je kunt starten. Je kunt gaan vloggen, video compilaties maken of er gewoon een heel eigen draai aan geven. Het belangrijkste is dat je veel kijkers trekt, zodat je advertentie inkomsten hoog kunnen oplopen.